سيستان و بلوچستان
بانك اطلاعات مشاغل برتر سيستان و بلوچستان
 
 
 
فهرست مشاغل
طراحی سایت
اخبار و مقالات
كد مطلب: 51220911          تاريخ انتشار: 1396/02/10 11:48          تعداد بازديد: 34488

گروه: مناظر زيبا          


غار دانیال

يکی از غارهای رودخانه ای و آبی می باشد که در رشته کوه البرز واقع شده است. از نظر موقعیت جغرافیایی این غار در استان مازندران شهرستان عباس آباد و در بخش سلمان شهر قرار دارد. عمق این غار 74.2 متر و ارتفاع دهانه این غار از سطح دریا 160 متر و طول این غار 2158 متر می باشد، که غار دارای یک دهانه می باشد. بعد از غار قوری قلعه روانسر در کرمانشاه این غار دومین غار بزرگ رودخانه ای در ایران می باشد


غار دانیال :
يکی از غارهای رودخانه ای و آبی می باشد که در رشته کوه البرز واقع شده است. از نظر موقعیت جغرافیایی این غار در استان مازندران شهرستان عباس آباد و در بخش سلمان شهر قرار دارد. عمق این غار 74.2 متر و ارتفاع دهانه این غار از سطح دریا 160 متر و طول این غار 2158 متر می باشد، که غار دارای یک دهانه می باشد. بعد از غار قوری قلعه روانسر در کرمانشاه این غار دومین غار بزرگ رودخانه ای در ایران می باشد.

جریان آب داخل این غار به طور پیوسته می باشد. که از ابتدای غار تا انتهای غار این جریان وجود دارد. جریان آب داخل این غار از بهم پیوستن چندین جوی، چشمه پدید آمده است. دمای این غار در طول سال تقریبا به طور یکسان می باشد. عمق آب در این غار تقریبا در تمام نقاط آن یکسان می باشد و بیشترین عمق این غار به یک متر می رسد ولی در هنگام بارندگی در قسمتی از این غار به دلیل بیشترین شدن حجم آّب، سطح آب بالا می آید و دسترسی به آن نقاط تقریبا امکان پذیر نمی باشد، آب داخل غار که از بهم پیوستن چندین جوی و چشمه پدید آمده زلال و شفاف هستند و قابل شرب نیز هستند. دمای آب داخل غار 17 درجه و دمای داخل غار تقریبا 23 درجه است که در طول سال این دما تقریبا یکسان می باشد. جریان رودخانه برای رسیدن به غار بهترین مسیر راهنمایی می باشد.

 جانورانی که در این محدوده غار وجود دارند : خفاش ها و پشه ها و آبزیان مانند خرچنگ و قورباغه می باشند. به دلیل نزدیکی این غار به روستای دانیال نام این غار را دانیال نهادند، دیگر نام های این غار می توان به چاری، کرد کوی و گرده کوه اشاره کرد.

 در این غار دو تالار وجود دارد به نام تالارهای زرین و خفاش، که مکان هایی برای تفکر در خلق و توقف در غار دانیال می باشند.

 تالار اول تالار خفاش است که به سبب گلی بودن سطح آن عبور از آن سخت است ولی تالار دوم، تالار زرین جاذبه های بسیار دارد که از تغیراتی که از در آهک آن به جود آمده ، می باشد.

 زمانیکه وارد غار می شویم راهرویی آبی وجود دارد که سنگ های آهکی دیواره های آن را تشکیل داده اند. 100 متر بعد دهانه غار وارد حوضچه ای می شویم که در ادامه مسیر باید تا شکم در آب فرو برویم. بعد از طی کردن 300 متر از حوضچه اول می رسیم به یک فضای باز که تالار خفاش گفته می شود که اگر در این مکان سقف رانگاه کنیم خفاش هایی وجود دارند که پا روی آسمان خوابیدند.

 بیشتر زیبایی این غار نیمه اول راه می باشد و در هر مکان احساس خستگی کردید می توانید از همان مکان برگردید. همچنین برای رسیدن به غار باید حدود یک ساعت جنگلی را طی کنیم که زیبایی بسیاری را دارد و از آن مکان نیز لذت خواهید برد.

به شما توصیه می کنیم که حتما با تشکیل دادن تیم های پنج نفره و یا هفت نفره به دیدن این غار زیبا بروید




www.mbartar.ir





 



نظرات كاربران



نظر شما

  • لطفا با حروف لاتین تایپ نفرمایید.
  • از ارسال نظرات نا مربوط با متن موضوع، تکرار نظر دیگران، توهین به نظردهندگان و ارسال متن های طولانی خودداری فرمایید.
  • لطفا نظرات، مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
  • نظر شما بعد از تأیید قابل نمایش خواهد بود.
  • در غیر این صورت، مطلب مورد نظر قابل نمایش نخواهد بود.

امروز: جمعه 16 آذر 1403 ساعت: 23:56
ثبت اطلاعات كسب و كار
محل تبليغ شما
محل تبليغ شما

اطلاعات تماس


تلفن تماس: 77552854 021
ایمیل: info @ mbartar.ir


کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به وبسایت مشاغل برتر
طراحی سایت توسط شرکت دبیرا

آمار بازدید وبسایت


دسترسی سریع


newsletter عضویت در خبرنامه

با عضویت در خبرنامه وبسایت مشاغل برتر،
اطلاعیه ها را از طریق پست الکترونیکی دریافت کنید

ما را دنبال کنید: fb gp
نماد اعتماد الکترونیکی
«تمامی خدمات این وبسایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می‌باشند و فعالیت‌های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.»